Tunturivuori toteuttaa remontti- ja rakennustyöt Satakunnassa

Rakentamisen ja remontoinnin työt laadulla - Pori, Rauma, Eurajoki, Harjavalta, Eura ja Panelia

Tunturivuori toteuttaa remontti- ja rakennustyöt Satakunnassa 

Tunturivuori Toni on remontti- ja rakennustöiden ammattilainen Satakunnan seudulla. Taitavissa käsissämme onnistuvat kaikki remontit aina huoneistoremonteista saunaremontteihin, kylpyhuoneremontteihin, keittiöremontteihin ja kattoremontteihin. Teemme myös lattia-asennukset ja muut vanhan korjausta sekä uuden rakentamista vaativat työt.

Olemme uudisrakentamisen ammattilaisia. Rakennamme omakotitalot, pystytämme hirsitalot ja muut talopaketit sekä teemme perustukset rakennuksesi pohjaksi. Ammattilaistemme otteessa valmistuvat myös terassit ja muut kirvesmiehentyöt. 

Panostamme asiakaslähtöisyyteen ja laadukkaaseen kädenjälkeen. Toteutamme työt aina asiakasta kuunnellen, alan parhailla materiaaleilla. Haluat sitten apuamme kokonaispalveluna tai osana rakennus- ja remonttiurakkaasi, tarjoamme mielellämme asiantuntemustamme läpi kaikkien rakennustyövaiheiden. 

Ota yhteyttä! Toteutetaan yhdessä unelmiesi remontti tai rakennetaan haaveidesi koti.

Meiltä saat kaikki remonttityöt laadulla ja asiakaslähtöisellä palvelulla. Huoneistoremontti, kylpyhuone- ja saunaremontti, keittiöremontti - esitä remonttitoiveesi, me teemme työn. Lue lisää remonttipalveluistamme!

Remontti

Asennamme laadukkaat lattiat, jotka kestävät aikaa ja kulutusta. Oli kyseessä parketti, laminaatti tai mikä tahansa muu lattiapäällyste, me teemme asennustyön alusta loppuun.

Lattia-asennus

Pyydä meidät avuksi rakennusurakkaasi! Teemme tukevat ja kantavat perustukset rakennuksesi hyväksi.

Perustukset

Teemme taitavat kirvesmiestyöt aina terasseista talojen runkotöihin saakka. Mitä tahansa kirvesmiespalvelua tarvitset, saat meiltä - kokemuksella ja kauniilla kädenjäljellä.

Kirvesmiestyöt

Rakennamme omakotitalot, pystytämme talopaketit, asennamme hirsitalot ja muut tarvitsemasi uudisrakennukset. Teemme rakennustyön alusta loppuun tai haluamanasi kokonaisuutena.

Uudisrakentaminen

Valitse haluamasi hirsitaloyhtiön talopaketti. Me teemme pysyvän ja vankan asennustyön, jolla saat unelmiesi hirsitalon.

Hirsitalot

Kattoremontti tehdään talosi ja asumisen suojaksi. Huopakatto, peltikatto tai mikä tahansa muu kattomateriaali - me hoidamme asennustyöt ja korjaukset.

Kattoremontti

Asiakaslähtöinen, luotettava ja ammattitaitoinen palvelu on toimintamme perusta. Haluamme palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti tarpeidensa mukaan. Lue lisää toimintaperiaatteestamme.

Toimintaperiaate

Pyydä tarjous remontti- ja rakennuspalveluistamme!

Pyydä tarjous!