Soita
016 342 1075

Keittokalusteet – Uutta ilmettä keittiöön 40 vuoden kokemuksella.

Koko paketti yhdeltä toimijalta.

Olemme suljettu 29.3 - 1.4.2024.
Avoinna jälleen 2.4.2024. Tervetuloa! .
Rentouttavaa pääsiäisen aikaa!

Korkealaatuinen keittiön remontointi Rovaniemellä ja Lapissa

Rovaniemeläinen Napapiirin Keittiötukku toteuttaa monipuoliset  keittiöremontit suunnittelusta toteutukseen koko Lapin alueella. Tarjoamme asiakkaillemme yksilölliset ja räätälöidyt paketit toiveiden mukaan. Hoidamme myös huolellisen suunnittelun ja keittiön remontoinnin vahvalla osaamisella. Tulemme maksuttomalle mittauskäynnille, jonka ohessa voimme keskustella tarkemmin remontointitarpeistasi.

Koko paketti yhdeltä toimijalta

Meiltä saat myös tyylikkäät keittiökalusteet  ja muut kiintokalusteet kotiisi. Ammattilaisemme voivat myös asentaa kalusteet vahvalla osaamisella. Meiltä saat vaivattomasti koko paketin kilpailukykyiseen hintaan – myös lvi- ja sähkötyöt hoituvat keittiön remontoinnin ohessa luotettavien yhteistyökumppaneittemme kautta.

Tiesitkö?

Saat meiltä täyden palvelun.

Keittiön remontointi ammattilaiselta – pyydä tarjous!

Asiakaskuntaamme kuuluvat yksityiset tahot, yritykset, rakennusliikkeet, kaupungit ja kunnat. Palvelemme asiakkaitamme tinkimättömällä työn laadulla ja ammattitaidolla, avaimet käteen -palveluna. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus, erinomainen laatu, kokonaisvaltainen palvelu sekä paikkakunnalla sijaitsevat varastot.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – keittiön remontointi, suunnittelu sekä muut palvelut hoituvat meiltä laadulla!

Tutustu lisää

Suunittelu

Remontit

Ota yhteyttä

Yhteistyökumppanit

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.