Monipuoliset fysioterapian palvelut ja tuotteet Peräseinäjoelta

YHTEYSTIEDOT JA SIJAINTI

Peräseinäjoen Fysiokeskus tarjoaa kattavat fysioterapian palvelut Peräseinäjoella. Kokenut fysioterapeutti palvelee sinua ammattitaidolla, ja hoidot suunnitellaan aina tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Olemme erikoistuneet myös MDT-terapian palveluihin. 


Lisäksi löydät meiltä monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita hyvinvointiin ja terveyteen, kuten kylmä- ja lämpöpakkauksia, terveystyynyjä sekä hoitosukkia.

Yhteydenottokuvake

Fysikaalisten hoitojen ja kuntoutuksen kokenut osaaja Peräseinäjoelta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenottoon

Tarjoamme fysikaalisia hoitoja, kuntoutusta sekä klassista hierontaa. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja varaa aika!

Lue lisää

Löydät tuotevalikoimastamme terveyttä ja hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita kotikäyttöön. Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää

Tutustu palveluidemme sekä tuotteidemme hinnastoon, ota yhteyttä ja kysy tarvittaessa tarkempia lisätietoja.

Katso hinnasto

Miksi valita Peräseinäjoen Fysiokeskus?

Pitkä kokemus alalta, Peräseinäjoen Fysiokeskus Ky, Peräseinäjoki

Kokemus

Fysioterapeutillamme on pitkä kokemus alalta. Vuodesta 1993 alkaen toiminut fysioterapeuttimme on peruskoulutuksen lisäksi käynyt ylimääräisiä koulutuksia, kuten MDT-terapiakoulutuksen. Olet siis osaavissa käsissä!

Räätälöidyt fysioterapian hoitokokonaisuudet, Peräseinäjoen Fysiokeskus Ky, Peräseinäjoki

Räätälöidyt kokonaisuudet

Hoitokokonaisuudet räätälöidään aina henkilökohtaisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tällöin varmistetaan parhaiten hoitojen sopivuus ja tehokkuus. Me autamme hoitokokonaisuuden suunnittelussa!

Hyvinvointi ePassin käyttömahdollisuus, Peräseinäjoen Fysiokeskus Ky, Peräseinäjoki

Hyvinvointi ePassin käyttömahdollisuus

Voit hyödyntää Hyvinvointi ePassin saldoa Peräseinäjoen Fysiokeskuksessa. Passia voi käyttää helposti esimerkiksi fysioterapiaan tai perinteisiin hierontoihin. Annamme mielellämme myös lisätietoja ePassista, ota yhteyttä!

Monipuoliset palvelumme

Voit kääntyä puoleemme, mikäli sinulla on tarvetta fysikaaliselle hoidolle tai kuntoutukselle. Fysioterapiasta on apua moniin toimintakyvyn ongelmiin esimerkiksi leikkauksen, sairauden tai vammautumisen jälkeen. Hoidamme myös yleisiä ongelmia, kuten niska- ja hartiaseudun kipuja. Palveluihimme kuuluvat tavanomaisimpien fysioterapiahoitojen lisäksi myös MDT-terapia, neurologinen fysioterapia ja klassiset hieronnat. Lue lisää palveluistamme täältä.

Peräseinäjoen Fysiokeskuksessa saat hieronta- ja fysioterapiapalvelut luotettavalta osaajalta. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Katso yhteystietomme

Fysioterapiaa sinun tarpeisiisi!

Peräseinäjoen Fysiokeskus tarjoaa kattavat fysioterapian ja hieronnan palvelut. Osaava fysioterapeuttimme on apunasi, mikäli tarvitset fysikaalisia hoitoja tai kuntoutusta. Hoidot suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti niin, että saat niistä varmasti parhaan hyödyn irti. 


Toimipisteemme sijaitsee Peräseinäjoella, osoitteessa Keskustie 26. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä hoidon tarve ja varataan aika! Saat meihin helposti yhteyden puhelimitse, sähköpostitse sekä yhteystietosivulta löytyvällä lomakkeella. Vastaamme tiedusteluihin aina mahdollisimman pian.

Yhteystietoihin