Laadukas laminaattien ja parkettien asennus

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Laadukas laminaattien ja parkettien asennus

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Haminan Parketti Ay on jo vuodesta 1984 toiminut, puulattiatöihin erikoistunut yritys Haminassa. Teemme parkettien ja laminaattien asennukset sekä puulattioiden (lautalattioiden) hionnat ja lakkaukset ammattitaidolla. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, julkisia yhteisöjä ja rakennusliikkeitä. Pyydä meiltä tarjous parketille tai laminaatille!

Lattiatöitä jo yli 30 vuotta

Hoidamme puulattioiden asennukset, korjaukset, hionnat ja lakkaukset huolellisesti niin, että lopputulos tyydyttää vaativampaakin asiakasta. Meillä on yli 30 vuoden kokemus lattiatöistä, ja vuosien varrella olemme työskennelleet lukuisissa erilaisissa kohteissa. Hoidamme mielellämme myös erikoisparketit ja muut vaativat kohteet laadusta tinkimättä.

Osaavan palvelun lisäksi saat kauttamme lakat, listat ja muut alan tarvikkeet. Edustamme laadukkaiden valmistajien tuotteita, kuten Kareliaa ja Eukulaa. Voit halutessasi vuokrata käyttöösi myös lattian hiontaan sopivan hiomakoneen.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Tekemistämme laminaatti- ja parkettitöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Lue lisää vähennyksestä ja sen suuruudesta Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.