Kaakon Ilmalämpö­­pumppu Oy

Ilmalämpöpumput ja aurinkopaneelit koteihin ja kesämökeille

Ilmalämpö­pumppujen asennus, myynti ja huolto

Kaakon Ilmalämpöpumppu Oy Haminasta myy ja asentaa ilmalämpöpumput koteihin, kesämökeille ja toimistotiloihin. Meiltä saat laitteiden lisäksi asiantuntevat neuvot ilmalämpöpumpun valintaan ja sen energiatehokkaaseen sijoitteluun kiinteistössä.

Toimialueeseemme kuuluu Haminasta käsin Lappeenranta, Kotka, Luumäki, Savitaipale, Taavetti, Kouvola, Loviisa, Porvoo, Espoo, Vantaa ja Helsinki. Teemme asennuksia myös saaristoon – kysy lisää.

Ympäristöystävällinen ja energiatehokas ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja energiatehokas valinta asunnon lämmitykseen ja viilentämiseen. Sen avulla sähkö- tai öljylämmitteisen kodin lämmityskustannuksista voi saada satojen eurojen säästön lämmityskauden aikana. Kotitalous saa sitä suuremman hyödyn ilmalämpöpumpusta mitä suurempi osuus lämmityssähköllä on sähkölaskussa.

Ilmalämpöpumppu lisää myös asumismukavuutta tuottamalla lämpöä nopeasti. Vastaavasti se on tehokas kodin viilentäjä kesähelteillä.

Edustamiamme ilmalämpöpumppumerkkejä ovat GREE, Fujitsu, Mitsubishi ja Panasonic. Myymme myös tyylikkäitä puisia ulkoyksiköiden suojakoteloita.

Aurinkopaneelit koteihin ja kesämökeille

Aurinkopaneelien avulla on mahdollista pienentää sähkölaskua merkittävästi. Se on toimiva ratkaisu mm. omakotitaloihin ja kesämökeille. Aurinkopaneeli ei tarvitse toimiakseen suoraa auringonpaistetta, vaan se kehittää sähköä myös pilvisenä päivänä.

Myymme aurinkopaneelit aina yksilöllisenä pakettina kuhunkin kohteeseen. Paneelien ja muiden tarvikkeiden lukumäärä lasketaan aina kunkin kohteen sähkönkulutuksen mukaan. Kaakon Ilmalämpöpumppu Oy:n kautta voit hankkia oikein mitoitetun määrän aurinkopaneeleita sekä niille asennustyön.

Kaakon Ilmalämpöpumppu Oy myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput Harminasta käsin alueella Lappeenranta, Kotka, Luumäki, Savitaipale, Taavetti, Kouvola, Loviisa, Porvoo, Espoo, Vantaa ja Helsinki. Teemme asennuksia myös saaristoon – kysy lisää.

Janne Hosko
040 413 0224
janne.hosko@kaakonilp.fi
Yhteydenotot arkisin 8 – 16.
Verkkolaskutustiedot
Y-tunnus 3273531-9
Verkkolaskutusosoite: 003732735319
Operaattori: Maventa (003721291126)