JV Hirsi Oy – Perinteisiä hirsirakennuksia

Hero JV Hirsi

JV Hirsi – Näköisesi hirsirakennus

Tutustu valikoimaamme

Hirsirakennukset kuuluvat jokaiselle.

Hirsirakennuksissa on aina oma tunnelmansa ja tuoksunsa, ne tuntuvat ja näyttävät erilaisilta. Niissä on jotain sellaista tunnetta, jota arvostaa ensinäkemällä. Tavoitteenamme on, että sen tunteen saa jokainen kokea.

Lue lisää

Sinulle sopiva.

Mallistostamme löytyvät eri kokoiset mökit ja saunat jokaisen omaan tarpeeseen. Valmistamme kaiken asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten kysy rohkeasti ja jutellaan mikä sopii juuri sinulle.

Mökki, 1 krs.
Käyttöala
31,36 m²
Hinnat alkaen
18 000 €
Mökki, 1 krs.
Käyttöala
18,24 m²
Hinnat alkaen
7200 €
Sauna
Käyttöala
11 m²
Hinnat alkaen
4100 €
Aitat
Grillikatokset
Autokatokset ja varastot

Miksi valita hirsi?

Hirsirakentamisella on maassamme pitkät perinteet ja aivan syystä. Puusta tehdyt rakennukset hengittävät luonnollisesti ja ne kestävät hyvin hoidettuina pitkään. Käyttämämme pohjoisen puulajit, eli mänty ja kuusi, ovat sopeutuneet pohjoisen ilmastoon, jolloin ne eivät hätkähdä syksyn sateita tai talven paukkupakkasia.

  • Hengittävä
  • Säänkestävä
  • Energiaa säästävä

Valitse sopivin toimitustapa

Kysy lisää vaihtoehdoista

Käyttövalmis hirsiunelma

Helpoin tapa päästä nauttimaan omasta hirsirakennuksesta on tilata meiltä valmis paketti. Riittää kunhan sinulla on mökille tai saunalle paikka, olkoon järven rannalla tai takapihalla, niin teemme sinulle kaiken valmiiksi – pohjasta kattoon.

Tee se itse -paketti

Asiakkaan toiveesta teemme asiakkaalle vaikka pelkän kehikon, josta asiakas voi jatkaa itse rakentamista juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Toimitusmalli sopii loistavasti niille, jotka jakavat kanssamme intohimon rakentamiseen.