Täyttä sähköpalvelua

Kotitalouksille ja yrityksille

Sähkö-Sepi Oy - Palvelevaa sähköalan osaamista Etelä-Suomessa

Sähkö-Sepi Oy tarjoaa monipuoliset sähköasennuspalvelut urakoinneista laiteasennuksiin yli 20 vuoden kokemuksella.

Asennamme ilmalämpöpumput ja aurinkosähköjärjestelmät kiinteistöösi ketterästi ja kustannustehokkaasti. Sähkö-Sepi suorittaa ammattitaidolla ja joustavalla asiakaspalvelualttiudella sähkötyöt myös uudis- ja saneerauskohteisiin, teollisuuteen ja yritysten tarpeisiin.

Sähkö-Sepi Oy:n kotipaikka on Nurmijärvi, josta ensiluokkainen sähköalan osaaminen ulottuu kaikkialle Uudellemaalle ja Etelä-Suomeen.

Lue lisää

Sähkösuunnittelu ja sähköurakointi – täyttä sähköpalvelua kotitalouksille ja yrityksille

Sähkö-Sepi Oy tarjoaa sähkösuunnittelu- ja sähköasennustyöt iskun kestävällä ammattitaidolla kotitalouksille ja monimuotoisille yrityksille Etelä-Suomessa. Yksityishenkilöt voivat hyödyntää työn osuudessa myös kotitalousvähennyksen.

Sepin tiimi hoitaa myös uudis- ja saneerauskohteiden sähköistykset aina luotettavasti turvallisuudesta tinkimättä. Laadukkaasti toteutettu sähkötyö on perusta toimivalle, tarkoitustaan palvelevalle kiinteistölle.

Lue lisää

Ilmalämpöpumput – sähkötöiden kanssa saman katon alta

Sähkö-Sepi Oy myy, asentaa ja huoltaa tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen korkealaatuiset ilmalämpöpumput niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Laitevalikoimassamme yhdistyvät kilpailukykyiset hinnat ja korkealaatuinen tekniikka.

Sähkö-Sepi Oy toimittaa laadukkaat ilmalämpöpumput avaimet käteen -palveluna. "Avaimet käteen" tarkoittaa meille sitä, ettei asiakkaan tarvitse kuin valita mieluisa laite, minkä jälkeen Sähkö-Sepi hoitaa sen asentamisen käyttövalmiiksi.

Sähkö-Sepiltä saat myös ilmaisen katselmuksen ilmalämpöpumpuille!

Lue lisää

Aurinkosähkö – aurinkoenergiaa, joka ei kulu, vaan kuuntelee luontoa 

Sähkö-Sepi Oy toimittaa aurinkosähköjärjestelmät, joilla kiinteistöt pääsevät nauttimaan uusiutuvasta, kustannustehokkaasta ja ympäristöystävällistä sähköstä. Aurinkosähköjärjestelmien suosio kasvaa alati, ja siksi Sepi on valmiina palvelemaan sinua, kun sähköntuottojärjestelmäsi kaipaa uusimista.

Sähkö-Sepi auttaa sinua valitsemaan oikean laitteiston ja suorittaa sille turvallisen asennuksen. Kokeneina ammattilaisina autamme myös lupa-asioissa, turvallisuuteen liittyvissä valinnoissa, rakentamismahdollisuuksien arvioinnissa ja pientuottajan ylijäämäsähkön myynnissä.

Lue lisää

Sähköautojen latausjärjestelmät

Sähköautot yleistyvät tekniikan kehittyessä, ja siksi Sähkö-Sepi Oy tarjoaa myös laadukkaat sähköautojen latausjärjestelmät yrityksille.

Sähkö-Sepi Oy neuvoo sinua latauspisteiden käyttöönotossa, turvallisuudessa ja valvonnassa. Sähköautojen lataaminen on turvallista, sillä lataaminen varmistetaan aina suojalaitteilla, jotka takaavat sen, ettei ylikuormitusta tapahdu tai sähköiskun mahdollisuutta synny.

Lue lisää

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on tarkoitettu yksityisille kotitalouksille, jotka ostavat muun muassa remonttityön kaltaisia palveluita. Voit siis hyödyntää vähennyksen Sähkö-Sepi Oy:n palveluista. Vähennys koskee työn osuutta, ei tarvikkeita tai matkakuluja.

Ilmoita kotitalousvähennyksestä