Parketin asennus ja muut remontointipalvelut Joutsenosta

Ota yhteyttä
Talokuvake

T:mi Työmies Piitulainen on parketin asennukseen ja muihin parkettitöihin erikoistunut remontointiliike Joutsenossa. Lattiatöiden lisäksi toteutan myös huoneistojen pintaremontit vahvalla ammattitaidolla. Lue lisää osaamisestani ja ota yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa remonttikumppania Etelä-Karjalan tai Etelä-Savon alueella.

T:mi Työmies Piitulainen tarjoaa remontointipalvelut sekä yksityisille kotitalouksille että eri alojen yrityksille. Parkettityöt ovat ydinosaamistani, mutta samalla vahvalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella toteutan myös erilaiset huoneistojen pintaremontit. Yhteistyö kanssani on aina mutkatonta ja olen tavoitettavissasi aina tarpeen tullen. Korkea asiakastyytyväisyys on ylpeydenaiheeni. Hyvä ja joustava asiakaspalvelu yhdistettynä korkealaatuiseen työnjälkeen varmistavat, että näin on jatkossakin.


Toimipaikkani sijaitsee Joutsenossa, josta käsin toimin joustavasti sekä Etelä-Karjalan että Etelä-Savon alueilla. Otathan siis epäröimättä yhteyttä, kun kaipaat ammattitaidolla palvelevan remonttiliikkeen palveluita!

Parkettitöiden erikoisosaaja

Tarjoan laadukkaat palvelut kaikissa parketti- ja muihin puulattioihin liittyvissä tarpeissasi. Asennan uudiskohteiden uudet lattiat ja toteutan erilaiset kunnostus-, korjaus- ja pintakäsittelytyöt saneerauskohteissa.

 

Vahva ammattitaito yhdistettynä usean vuoden laaja-alaiseen kokemukseen lattiatöistä varmistaa lopputuloksen olevan suunnitelmien mukainen. Valmista tulee ripeästi ja kustannustehokkaaseen hintaan. Kun siis kaipaat parkettitöiden asiantuntijan palveluita, käänny puoleeni.

Lue lisää

Pintaremontit toiveidesi mukaan

Lattiatöiden lisäksi toteutan myös muiden huoneistojesi pintojen remontoinnin vankalla kokemuksella. Suoritan muun muassa sisätilojen maalaustyöt, tapetoinnit, listoitukset sekä pienet rakennemuutostyöt.

 

Laajasta yhteistyökumppanien verkostostani löytyy osaava tekijä myös muille tarvitsemillesi remonttitöille. Kerro remontointitarpeistasi, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Lue lisää

Monta hyvää syytä valita T:mi Työmies Piitulainen

Tehokkuuskuvake

Ammattilaisen tehokkuudella

Hoidan työt aina ripeästi asiakkaan kanssa yhdessä sovittua aikataulua noudattaen. Yhteistyössä kanssani et joudu varautumaan yllättäviin ja ikäviin viivästyksiin.

Kokemuskuvake

Vuosien kokemuksella

Olen työskennellyt remontointien parissa jo vuosien ajan. Hoidan parkettityöt ja pintaremontit kokemuksen tuomalla varmuudella kohteen vaativuudesta riippumatta.

Joustavuuskuvake

Joustavaa palvelua

Pienenä ja ketteränä toimijana tarjoan joustavaa palvelua asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Olen tavoitettavissasi myös arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous työtarpeestasi

Tilaa parketin asennus ja muut parkettityöt tai pintaremontit T:mi Työmies Piitulaiselta. Tarjoan erinomaista laatua kilpailukykyiseen hintaan. Ota minuun yhteyttä ja kerro työtarpeestasi, niin lasketaan urakalle tarjous. Olen tavoitettavissasi puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltani löytyvän lomakkeen välityksellä – myös arki-iltaisin sekä viikonloppuisin.

 

Toimialueeni kattaa Joutsenon toimipisteeltä käsin joustavasti Etelä-Karjalan sekä Etelä-Savon alueet.

Yhteydenotto

Kuvagalleria

Tutustu kuvagalleriassa tekemiini parkettitöihin.