KATTOPOLLARI OY – Vesikattojen konsultointia yli 25 vuoden kokemuksella 

 Kattopollari Oy tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta vesikattojen konsultointia yli 25 vuoden kokemuksella Varsinais-Suomen alueella, tapauskohtaisesti kauempanakin. Kattopollari Oy on Kattoliitto ry:n jäsen. 

Kaikki saman katon alta! Kattopollari Oy tarjoaa kattoremontin suunnittelun, kilpailuttamisen sekä valvonnan laadukkaana ja kätevänä kokonaispalveluna. Jyri Peltoniemellä on turvallisuuskoordinaattorin pätevyys, sekä on Kattoliitto ry:n teknisen työryhmän jäsen.

Tarjoamme konsultointia kaikille vesikatoille (tiili-, huopa-, peltikatot) sekä liikennöidyille tasoille (parkkihallit, parkkialueet). Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt ja yritykset, julkinen sektori sekä yksityiset kotitaloudet.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

Palvelukokonaisuuteemme kuuluu:

KATON KUNTOTARKASTUKSET, -KORJAUSSUUNNITELMAT, SEKÄ KATTOREMONTIN VALVONTAA TURUN, RAISION, Naantalin, Kaarinan ja koko Varsinais-SUomen alueella

Katon kuntotarkastukset, -korjaussuunnitelmat ja kattoremontin valvonta mm. alueella Turku, Naantali, Kaarina, Raisio, Sauvo, Masku, Loimaa, Aura, Mynämäki, Rusko, Nousiainen, Marttila, Taivassalo, Kustavi, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Pöytyä, Säkylä, Vehmaa, Laitila, Kalanti, Parainen ja Uusikaupunki