Räätälöidyt teollisuuden asiantuntija­palvelut

Projektinjohto­palvelut

Projektikonsultointi

Projektointipalvelut

Laserpuhdistus

Stentek Oy

Vaativaa asiantuntija­osaamista teollisuuden tarpeisiin

Stentek Oy palvelee asiakkaitaan maailmanlaajuisesti erikokoisissa teollisuusprojekteissa. Yli 15 vuotta monipuolisissa teollisuusympäristöissä on kerryttänyt vankan osaamisen ja ammattitaidon; tunnemme suurteollisuuden vaatimukset tehokkuudelle ja turvallisuudelle. 

Teollisuusprojektien läpivientiin kuuluu olennaisesti projektien pitäminen aikataulussa ja budjetissa, sidosryhmien ja muutosten hallinta, riskienhallinta, laadunvarmistus sekä toimivuuden varmistaminen tuotantoympäristössä – työturvallisuudesta tinkimättä. 

Meillä on vankka kokemus suurempienkin projektien läpiviennistä niin projektipäällikön kuin projekti-insinöörinkin roolissa. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia asiantuntijapalveluita, kuten projektikonsultointia sekä projektointipalveluita asiakkaidemme toiminnan kehittämiseksi.

Ota yhteyttä

Teillä on kehityskohde, meillä siihen ratkaisu

"Miten tämän voisi tehdä toisin?"

Yksi osa-alue työtehtävistämme on tietyn osa-alueen, kuten olemassa olevan menetelmän tai laitteen, kehitystyö. Päämääränä on löytää asiakkaamme kannalta paras ja kustannustehokkain ratkaisu. Oli kyseessä sitten puhdistettavan kohteen suunnittelusta ja siihen soveltuvan laitteen kehittämisestä tai laitteiden ja koneiden kilpailuttamisesta sekä hankinnoista, meiltä löytyy osaamista ja kokemusta.

Usein toimivimmat ratkaisut saavutetaan katsomalla asiaa hieman eri vinkkelistä, organisaation ulkopuolelta. Emme tarjoa valmisratkaisuja, paitsi jos kustannustehokas ja järkevä vaihtoehto on jo olemassa.

"Miten voimme parhaiten palvella?"

Asiakaslähtöisyys on aidosti arvoistamme suurin, ja toimintatavoistamme tärkeimpiä ovat tapauskohtaisuus ja yksilölliset ratkaisut. Kaikki lähtee liikkeelle asiakkaamme tai projektin tarpeista.

Rehellisyys toimii molempiin suuntiin. Mikäli esimerkiksi laitehankinnassa toivotut ominaisuudet eivät ole kannattavia tai kustannustehokkaita, teemme sen perustellen selväksi ja tarjoamme parempaa vaihtoehtoa.

Läpinäkyvä toimintatapamme on ilahduttavan usein johtanut pitkäaikaiseen yhteistyöhön. On helppo käyttää tutun, luotettavan asiantuntijan palveluita jatkossakin.

Projektikonsultoinnin palvelumme Projektointipalvelumme

Tehtävämme on auttaa sinua menestymään

Tutustu referensseihin

Miten voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous