Tienpidon asiantuntijapalvelut

Palvelut

Via Blanca tarjoaa tienpidon asiantuntija- ja valvontapalveluja ELY-keskuksille, Väylävirastolle, kunnille ja kaupungeille sekä muille alan toimijoille. 

Hankinta-
palvelut

Suunnittelu- palvelut

Kunta-
palvelut

Tuote-
kehitys

Kehittämishankkeet

Monien kehittämishankkeiden yhteydessä olemme monipuolisesti työskennelleet eri alojen toimijoiden kanssa, ja päässet yhdessä kehittämään turvallista tieverkostoa. Tutustu ajankohtaisiin hankkeisiimme lisää.

Yritys

Via Blanca tarjoaa tienpidon asiantuntijapalveluja, etenkin tiestön hoitoon ja ylläpitoon sekä liikenneturvallisuushankkeiden teettämiseen liittyvissä asioissa. Tien päällystäminen, päällysteohjelmointi, tiemerkinnät, tienpitoon liittyvät hankinnat sekä tiestön hoidon ja ylläpidon rajapintaan sijoittuvat erityskysymykset ovat Via Blancan ominta osaamista.

Blogi

Tervetuloa Via Blancan uusille verkkosivuille.

Tervetuloa Via Blancan uusille verkkosivuille.

Somekanavat (facebook, Instagram ja LinkedIn) ovat nyt myös auki ja tulen viestittelemään niillä ajankohtaisista asioista. Julkaisujen teemat käsittelevät tienpäällystys ja -korjaustöitä, tiemerkintätöitä, työ- ja liikenneturvallisuutta, sorateiden parantamista sekä...

lue lisää
Reikiä päällysteessä?

Reikiä päällysteessä?

Kylläpä nyt säät koettelevat teiden ja katujen päällysteitä sekä kunnossapitäjiä. Päivällä vesikeli ja yöllä pakkanen aiheuttavat kunnossapitäjälle haasteita. Reikien paikkaaminen myös tähän vuodenaikaan on tietysti välttämätöntä, jos vaarallisia reikiä on päässyt...

lue lisää