Ilmanvaihtotyöt luotettavasti yli 30 vuoden kokemuksella Porissa ja Satakunnan alueella

Tilaa ilmanvaihtotyösi ammattilaiselta!

Haluathan hengittää puhdasta ilmaa kodissasi sekä työpaikalla! 100-Ilmastointi Oy on vuonna 1991 perustettu, teollisuuden ja julkisen rakentamisen ilmastointiurakointiin ja huoltopalveluihin erikoistunut yritys. Suoritamme ammattitaidolla, nopeasti ja edullisesti kaikki LVI-alan työt ja ilmanvaihtotyöt Porissa. Toimimme pääasiassa Satakunnassa. Sopimuksen mukaan olemme käytettävissäsi muuallakin Suomessa. Kokemusta ilmastointialalta meillä on yli 30 vuoden ajalta. Asiakaskuntaamme kuuluvat yritykset, julkishallinnon toimijat sekä yksityiset asiakkaat. Meiltä löytyvät tarvittava ammattitaito ja kalusto vastaamaan teollisuuden tarpeisiin.

Palvelumme pitävät sisällään

  • ilmanvaihtoasennukset
  • ilmanvaihtohuollot
  • ilmanvaihtosuunnittelut
  • ilmanvaihtokanavien puhdistukset
  • ilmanvaihtokanavien eristykset
  • ilmanvaihtosuodatinten ja -puhallinten vaihdot
  • ilmanvaihdon mittaus- ja säätötyöt
  • KVR-urakat
  • LVI-valvonta

Toteutamme myös seuraavat LVIA-puolen palvelut:

  • LVI-asennukset ja -huollot
  • Ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot
  • Automaatiourakat ja -modernisoinnit
Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Kaikkiin tiloihin soveltuvat laitteistot kokemuksella

Kokemuksen tuomalla varmuudella valitsemme kiinteistöösi mitoitetun ja tilasi vaatimuksiin vastaavan laitteiston. Oikeanlainen ilmanvaihtolaitteisto parantaa kiinteistön energiataloutta ja sisäilman laatua. Ammattilaisen asentama, hyvin suunniteltu ja toteutettu ilmanvaihtolaitteisto tuo säästöjä pitkällä aikavälillä. Raikas sisäilma parantaa sinun sekä työntekijöidesi hyvinvointia ja tehokkuutta. Vanhan järjestelmän uusiminen on jo itsessään ekoteko, jonka myötä myös paloturvallisuus paranee. Toisinaan paras ratkaisu voi löytyä vanhan laitteiston päivittämisellä ja erinäisiä osia sekä suodattimia vaihtamalla.

Miksi sinun pitäisi valita meidät palveluntuottajaksesi

Olemme sanamme mittainen yritys, joka käyttää menestyksensä mittarina asiakkaidensa tyytyväisyyttä. Rehellisyys ja lupausten pitävyys ovat vahvuutemme. Olemme kommunikoiva palveluntarjoaja, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Reilu ja läpinäkyvä hinnoittelu on osa strategiaamme, jonka voimin olemme pystyneet kasvamaan ja kehittämään menestystarinaamme jo vuodesta 1991 lähtien. 


Hyödyntäessäsi palveluitamme tuet suomalaista työvoimaa. Pidämme huolen, että myös alihankkijamme kunnioittavat samoja arvoja. Pidämme omassa työssämme mielessä tehokkuuden ja kannattavuuden lisäksi ympäristönäkökulman.

Emme tuhlaa asiakkaamme resursseja, sillä koko tiimimme ymmärtää tyytyväisen asiakkaan tarkoittavan töiden jatkumista koko porukalle. Laadukkaiden työvälineiden lisäksi materiaalit sekä käyttämämme osat ovat ensiluokkaisia. Hyödyntämämme laitteisto ja materiaali ovat käytännössä todettu toimivimmiksi ratkaisuiksi vuosien kokemuksella. 


Tärkein tekijä menestyksemme taustalla on kuitenkin ammattitaitomme, johon panostamme ja josta tulemme pitämään huolta myös jatkossa. 100-Ilmastointi Oy on kokenut ilmanvaihtotöiden tekijä Porissa. Olemme toimineet jo pitkään ja hyvästä syystä: työmme korkea laatu takaa tyytyväiset asiakkaat.

Ota yhteyttä!

Tietoa 100-Ilmastointi Oy:stä

100-Ilmastointi Oy on perustettu vuonna 1991. Teemme ilmanvaihtotyöt ammattitaitoisesti Porissa ja Satakunnan alueella.

 

Palveluksessamme on tällä hetkellä kolme toimihenkilöä ja 8 asentajaa. Käytämme myös aliurakoitsijoita, jotka työllistävät 10–15 asentajaa. Aliurakoitsijamme käyttävät suomalaista työvoimaa.

Liikevaihtomme on n. 1,5 miljoonaa euroa / vuosi. Luottoluokituksemme on AAA. 

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.