VTM Put­kis­to­huol­to Oy - put­kis­to­jen a­si­an­tun­ti­ja

VTM Putkistohuolto Oy on putkistohuoltoon ja putkistosaneerauksiin erikoistunut yritys, joka palvelee asiakkaitaan Kuusankoskella, Kouvolassa ja koko Kymenlaaksossa. Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä kotitalouksista, taloyhtiöistä sekä julkisen sektorin toimijoista. Vahvuutemme on pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito sekä tunnettuus luotettavana toimijana. Olemme levittäneet viemärihuollon ilosanomaa ympäri vuorokauden jo vuodesta 1990.

Nopeus

Olemme hetkessä paikalla kun haluat ehdottoman ammattitaitoisen ja ystävällisen putkistoasiantuntijan palvelukseesi!

Kokemus

VTM Putkistohuolto on perustettu vuonna 1990 ja pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito onkin eräs yrityksemme vahvuuksista. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 9 henkilöä, kaikki erinomaisella asiakaspalveluasenteella varustettuja!

Toimialue

VTM Putkistohuollon kotipaikka on Kuusankoski. Yrityksen toimialue kattaa Kymenlaakson alueen, mutta ajoittain otamme vastaan erilaisia työtilauksia myös muualta Suomesta. Alamme erikoisosaajia kun ei kasva puissa!

Kalusto

Kalustomme on erittäin monipuolinen, sillä työkenttämme koostuu laajasti alan töistä. Ajanmukainen ja tehokas laitteisto onkin edellytys korkealaatuisen työnjäljen aikaansaamiseksi.

Löydät meidät myös Facebookista

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
7 years ago
VTM Putkistohuolto Oy

... See MoreSee Less

7 years ago
VTM Putkistohuolto Oy

... See MoreSee Less

7 years ago
VTM Putkistohuolto Oy

... See MoreSee Less

Aikajanakuvat ... See MoreSee Less

11 years ago
VTM Putkistohuolto Oy

Tervetuloa VTM Putkistohuollon Facebook-sivuille! Tykkäämällä meistä saat uutiset ja tapahtumat suoraan seinällesi.

Olemme putkistohuoltoon ja putkistosaneerauksiin erikoistunut yritys, joka palvelee asiakkaitaan Kuusankoskella, Kouvolassa ja koko Kymenlaaksossa. Vahvuutemme on pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito sekä tunnettuus luotettavana toimijana. Laadusta tinkimätön putkistoasiantuntijasi - VTM Putkistohuolto Oy!
... See MoreSee Less