Ota yhteyttä ja soita numeroon

0400 890 215

Ota yhteyttä ja soita numeroon

0400 890 215

Ongelma- ja pihapuiden kaato vankalla ammattitaidolla – Oulu ja lähikunnat

Rakennus-Hartikka hoitaa ongelma- ja pihapuiden kaadot sekä kantojen jyrsintätyöt turvallisesti ja tehokkaasti Oulun ja lähikuntien alueella.

Varjostaako puu pihaasi tai kasvaako se liian lähellä taloa? Kutsu Rakennus-Hartikka apuun, niin pääset turvallisesti ja siististi eroon pihasi ei-toivotuista puista. Pääpalveluihimme kuuluvat sekä ongelmapuiden ja pihapuiden kaato että kantojen jyrsintä Oulun seudulla ja lähikunnissa. Palvelemme asiakkaitamme vuosien tuomalla kokemuksella ja ammattitaidolla, minkä ansiosta hoidamme vaativatkin puunkaadot ja kantojyrsinnät vastuullisesti ja varmasti alusta loppuun asti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Teetä ongelma- ja pihapuiden kaato ajoissa

Olipa pihan häirikkönä korkeuksiin kurkotteleva kuusi tai syksyisin räystäät tukkiva lehtipuu, ongelmien ennakoiminen on aina valttia. Mitä varhaisemmassa vaiheessa ongelma- ja muiden pihapuiden kaato suoritetaan, sitä siistimmin ja nopeammin puunkaato onnistuu ja sitä vähemmän harmia puu ehtii aiheuttaa.

Rakennus-Hartikka kannattaa kutsua apuun myös silloin, kun normaali puunkaataminen ei ole mahdollista. Vankan kokemuksen sekä oikeanlaisten työvälineiden ja -menetelmien avulla pihapuiden kaato sujuu onnistunein lopputuloksin kohteesta riippumatta.

Lue lisää puunkaato- ja kantojyrsintätöistämme »

Pihatyöt kattavasti

Kauttamme hoituvat myös monet pihatyöt, kuten pihamullan levitykset ja nurmikon jyrsintä. Kun alat laittaa uutta pihaasi kuntoon tai uudistamaan vanhaa, me teemme suuremmat urakat, kuten puunkaadot ja pihamullan levitykset siististi ja tehokkaasti tarpeisiisi.

Talvisin teemme myös lumenpudotuksia katoilta.

remontit ja pienet rakennustyöt

Pienet rakennustyöt ja remontit

Kaipaako huoneistosi uuta ilmettä tai oletko vailla autokatosta? Rakentamisen ja remontoinnin aloilta on kertynyt rutkasti kokemusta vuosien aikana, joten älä epäröi ottaa yhteyttä alan ammattilaiseen.

Tutustu rakentamisen palveluihimme »
puiden kaato

Tilaa pihapuiden kaato jo tänään!

Kutsu Rakennus-Hartikan ammattilaiset töihin! Teemme ongelmapuiden ja pihapuiden kaatoja, kantojen jyrsintää sekä remontti- ja rakennustöitä koko Oulun alueella sekä lähikunnissa.

Ota yhteyttä alan ammattilaiseen »