Konepajan metallituotteet Raahesta koko Suomen alueelle

Yhteystiedot

Pekomet on teräsrakenteiden valmistukseen ja kovien terästen sekä erikoisterästen hitsaamiseen erikoistunut konepaja Raahessa. Tuotteemme ja palvelumme ovat saatavissa koko Suomen alueelle.

Kun tarvitset metallituotteiden asiatuntijan palveluita, olitpa sitten yritys tai yksityinen asiakas, ota yhteyttä yli 20 vuoden kokemuksella varustettuun konepajaan ja pyydä meiltä tarjous!

Kaikki yhteystietomme

Miksi valita meidät?

Ammattilaiskuvake.

Vuosikymmenien kokemus

Me valmistamme ja suunnittelemme sinulle korkean jalostusarvon metallituotteita, sekä hitsaamme terästä vankalla ammattitaidolla. Yli 20 vuoden alalla toimimisen myötä olemme hioneet prosessimme huippuunsa, jotta voimme tarjota sinulle huippuluokkaista palvelua kilpailukykyiseen hintaan.

Konepajakuvake.

Erikoisosaaminen

Konepajamme erikoisaamisemme on kovien terästen sekä erikoisterästen hitsaaminen. Kovat teräkset sekä erikoisteräkset vaativat tietynlaista toimintatapaa sekä ammattitaitoa, jotta lopputuloksesta saadaan erinomainen.
Pekometiltä tämä osaaminen löytyy! Kun kaipaat osaavaa hitsaajaa, valitse meidät.

Yhteistyökuvake.

Yhteistyö kumppanuus

Pitkä kokemuksemme on mahdollistanut myös laajojen yhteistyöverkostojen muodostamisen. Tänä päivänä toimimme tiiviissä yhteistyössä lukuisten konepajojen kanssa. Tämän ansiosta pystymme toteuttamaan suurempiakin hankkeita, jotka vaativat usean erikoisosaajan taitojen yhdistelyä. Tarjoamme ratkaisut haastaviinkin pyyntöihin.

Teräsrakenteiden valmistusta ammattitaidolla.

Teräsrakenteiden valmistus

Me tunnemme teräksen ominaisuudet sekä vahvuudet. Saat meiltä teräsrakenteiden valmistuksen suunnittelusta alkaen!

Ammattilainen hitsaamassa.

Hitsaus

Toteutamme teräksen hitsauspalvelut vahvalla kokemuksella. Olemme erikoistuneet kovien terästen sekä erikoisterästen hitsaamiseen!

Ammattilaiset työskentelemässä konepajalla.

Kuvagalleria/Referenssit

Tutustu kuviin meneillään olevista sekä jo valmistuneista projekteistamme sekä lue tyytyväisten asiakkaidemme referenssit!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Pekometiin, kun tarvitset teräsrakenteita tai hitsauspalveluita kokeneilta konepajan ammattilaisilta. Tuotteemme ovat saatavilla Raahesta käsin koko Suomen alueelle. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai oheisen linkin takaa löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä

Pyydä tarjous teräsrakenteista tai hitsauksesta numerosta 

040 557 2798!