Kymen Sukituspalvelu Oy

Rehdisti mukavampia viemäriremontteja

Sukitus on paitsi tavallista edullisempi putkiremontti myös nopea ja asukasystävällinen tapa pistää viemärit kuntoon. Me hoidamme omakotitalojen ja taloyhtiöiden viemärisaneeraukset ripeästi Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueella!

Tutustu palveluihimme

Viemäriremontti sukittamalla. Se vaivaton ja kestävä putkisto­saneeraus.

Kymen Sukituspalvelu Oy - Iitti | Lahti | Kouvola

Olemme kotimainen palveluyritys, joka tekee viemäriremontteja sukitusmenetelmällä. Uudistamme omakoti-, rivi- ja kerrostalojen putkistot nopeasti, kustannustehokkaasti ja saneerauksen aikaiset haitat minimoiden. Työmme ansiosta viemäriputkistojen reiät ja halkeamat korjaantuvat, ja käyttöikä kasvaa jopa useita vuosikymmeniä. 


Perinteisestä putkiremontista poiketen, sukitusta käytettäessä asunnon pintarakenteita ei tarvitse hajottaa. Menetelmä sopii kaikenlaisilla putkimateriaaleille ja kaikenkokoisiin kiinteistöihin. Viemäriremontti valmistuu parhaimmillaan parissa päivässä ja lopputuloksen laatu varmistetaan ja dokumentoidaan tarkasti tilaajan toiveiden mukaan. 


Teemme työtämme pääasiasiassa Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueella, mutta tarvittaessa tartumme toimeen pidemmänkin matkan päässä. Voit pyytää meidät maksuttomalle kartoituskäynnille kiinteistöösi tai tilata meiltä putkistojen kuntokartoituksen – asiantuntijaltamme saat aina rehellisen vastauksen remontin tarpeesta tai sen tarpeettomuudesta!


Ota yhteyttä

Omakotitalon viemäri­remontti

Uudistamme kotisi viemäriputket parhaimmillaan parissa päivässä – luotettavasti palvellen ja toiveitasi kuunnellen. 


Lue lisää

Taloyhtiön viemäri­remontti

Sukitamme kuntoon isompienkin kiinteistöjen putkistot – kustannus­tehokkaasti ja asukas­tyytyväisyyden huomioiden. 


Lue lisää

Viemäreiden kunto­kartoitus

Tarkastamme kiinteistösi putkistojen kunnon viemäri­kuvauksella – asian­tuntemuksella ja tarkalla loppu­raportoinnilla.


Lue lisää
Share by: