Kesair ilmankäsittelykoneet

Ammattilaisten valmistamat, suunnitelmiesi mukaan modifioidut Kesair ilmanvaihtokoneet ja ilmankäsittelykoneet.

KESAIR OY

Valmistamme räätälöidyt Kesair ilmanvaihtokoneet ja ilmankäsittelykoneet liikekiinteistöihin, julkisiin tiloihin ja teollisuuden tarpeisiin. Keskiössämme on asiakaslähtöinen konevalmistus ja toimiva asiakaspalvelu. Teemme ilmanvaihtokoneet yksilöllisesti, aina tarpeidesi mukaisesti.

TUOTTEEMME

Nykyaikaisen ilmansäädön perusta ovat energiatehokkaat ja lämmön talteenotolla varustetut ilmanvaihtokoneet. Niiden tekemisessä me olemme ammattilaisia. Valttimme on tehokkuus sekä komponenttien, palvelun että kustannusten osalta.

Tee tarjouspyyntö

Täyttämällä lomakkeen, teemme sinulle valmiiksi mitoitetun tarjouksen.

Mitoitusohjelma

Kesair -mitoitusohjelmalla voit helposti ja nopeasti
suunnitella juuri sinun projektiisi soveltuvan ilmankäsittelykoneen

Tuotteet

Teollisuuteen, liikehuoneistoihin, hoiva- ja toimistotiloihin sekä erikoiskohteisiin sopivat Kesair tuloilmakoneet ja ilmankäsittelykoneet

Rekrytointi

Oletko rautainen ammattilainen tai ehkä muuten kiinnostunut työskentelemään metallialalla? Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä sekä tuotantoon että toimiston puolelle.

Kahdeksan syytä, miksi valita KESAIR

1.

Ilmankäsittelykoneemme ovat energiatehokkaita ja pitkäikäisiä. Vanhimmilla, vielä kovassa käytössä olevilla ilmastointikoneilla on mittarissaan jo pitkälti yli 20 toimintavuotta. Laitteiden pitkä elinkaari on myös yksi tärkeä osa niiden ekologisuutta.

2.

Koska ilmankäsittelykoneet ovat meillä Kesairilla valmistettuja, niiden huolto- ja varaosat ovat helposti ja nopeasti saatavissa. Konekohtaiset huolto-osat on helppo tilata koneiden yksilöllisen tunnistenumeron avulla. Tunnistenumero löytyy ilmastointikoneen konekilvestä.

3.

Käyttämillämme lämmönsiirtimillä on korkeat hyötysuhteet. Uuden Kesair-mitoitusohjelman avulla optimoimme laitteemme juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.

4.

Olemme pieni ja vikkelä. Laitteidemme toimitusajat ovat lyhyet, vain viidestä kahdeksaan viikkoon riippuen komponenttien saatavuudesta. Parhaimmillaan pystymme toimittamaan halutun ilmankäsittelykoneen jopa neljässä viikossa.

5.

Koko tiimimme sitoutuu siihen, että tuotteemme toimitetaan toiveidesi mukaisesti. Olemme sinuun aktiivisesti yhteydessä, joten virhetilausten riski on pieni.

6.

Muutoksia voidaan toteuttaa jopa tilausvahvistuksen jälkeen, tämä on meille rutiinia. Usein näin joudutaankin tekemään, kun ilmanvaihtokoneen vaatimukset tarkentuvat tai muuttuvat projektin edetessä.

7.

Autamme sinua vastaamaan työkohteesi tilahaasteisiin. Ilmankäsittelykoneemme ovat täysin muunneltavia ja sopivat siksi sekä uudisrakennus-, että saneerauskohteisiin. Perusmallistomme muokkautuu toiveiden mukaisesti matalammaksi, lyhyemmäksi ja / tai kapeammaksi, kanaviston järjestys on muutettavissa ja kanavalähdöt voidaan valita joko pyöreiksi tai neliskulmaisiksi.

8.

Haalaus helpottuu, kun ilmastointikoneet rakennetaan lohkoista, jotka yhdistetään vasta loppusijoituspaikallaan toisiinsa. Uutuutena tarjoamme vesikatolle asennettavia malleja, hissikuiluun asennettavia ilmastointikoneita sekä erillisissä laitetiloissa sijaitsevia ilmankäsittelykoneita.

 

Tehostettu ratkaisu teollisuuden energiansäästöön

Teollisuuden energiaratkaisuissa tehokasta lämmönsiirtojärjestelmää tukee myös lämmönhukan vähentäminen muualta tiloista. Siksi me Kesairilla olemme ottaneet myös ilmaverholaitteet tuotevalikoimaamme. Laitteet mitoittaa ja toimittaa yhteistyökumppanimme Factotel oy.

Lisätietoja ja tarjoukset: Niko Viitala 040-1293470 tai niko@kesair.fi

UUSI TUOTE-ESITE

Tuote-esitteestä löytyy lisätietoa Kesairin tuotteista. Lataa uusi tuote-esite painamalla alla olevaa linkkiä.

Kerralla oikein!

Meidän kesairlaisten kunnia-asia on, että hommat hoituvat kerralla oikein. Se, että toimittamamme laitteet ovat mitoitetut juuri kutakin kohdetta ajatellen sekä se, että ne toimivat pitkään ja energiatehokkaasti.

Tutustu tästä yritykseemme.

Ota yhteyttä

Tarjouspyynnöt, lisätiedot, asiakkuudet ja työhakemukset. Voit täyttää lomakkeen, lähettää sähköpostia tai soittaa. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.