Täyden palvelun tilitoimisto Virroilla

Ota yhteyttä

Olemme monipuolisesti palveleva tilitoimisto, joka tarjoaa kattavat taloushallinnon palvelut erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille. Palkanlaskentapalvelujamme tarjoamme myös yksityishenkilöille. Tilitoimistomme yhteydessä toimii myös nopea tulostus- ja skannauspalvelu. 

Kannettava tietokone ja puhelin pöydällä

Tarjoamme monipuoliset taloushallinnon palvelut, kuten kirjanpidon, tilinpäätöksen ja palkanlaskennan yrityksille ja yhteisöille.

Tulostuspalvelussamme printtaat tarvitsemasi asiakirjat tai saat ne skannattuna mukaasi.

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä. Kerromme sinulle mielellämme lisää palveluistamme.

Tilitoimiston palvelut vankalla kokemuksella

Kaks-Tilit Oy on vuonna 2007 perustettu tilitoimisto. Olemme Taloushallintoliitto ry:n jäsen ja Tili-instituuttisäätiön auktorisoima toimija.
Auktorisointi on osoitus yrityksemme ammattitaidosta ja ehdottomasta luotettavuudesta. Lisäksi osaamisemme, järjestelmämme ja toimintamallimme on käyty läpi ja ne vastaavat sitä, mitä hyvältä tilitoimistolta voi odottaa.


Yrityksemme työntekijät ovat työskennelleet pitkään taloushallinnon tehtävien parissa. Meille on kertynyt kokemusta eri toimialojen ja yritysmuotojen kirjanpidosta, palkanlaskennasta, tilinpäätöksistä ja muista taloushallinnon asioista. Panostamme henkilökohtaiseen, ystävälliseen palveluun ja tarkkuuteen. Pidämme kiinni sovitusta ja hoidamme kaikki tehtävämme ripeästi ja ajallaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kolme hyvää syytä valita tilitoimistomme!

Vahva osaaminen

Yrityksemme henkilökunnalla on paljon kokemusta taloushallinnosta yrityksissä ja yhteisöissä eri toimialueilta. Ammattitaitomme on jatkuvan kouluttautumisen myötä myös ajan tasalla.

Kattavat palvelut

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi talouspalvelut yhden ja saman katon alta palkanlaskennasta kirjanpitoon ja veroilmoitusten täyttämiseen. Räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden!

Ystävällinen henkilökunta

Me teemme sinulle talousasioiden hoitamisesta mahdollisimman sujuvaa ja miellyttävää. Henkilökuntamme on paitsi osaavaa myös ystävällistä.

Täyden palvelun tilitoimisto

Kaks-Tilit Oy on täyden palvelun tilitoimisto. Saat meiltä kattavasti kaikki pienten ja keskisuurten yritysten sekä muiden yhteisöjen tarvitsemat talouspalvelut. Palveluvalikoimaamme kuuluvat niin osto- ja myyntireskontran hoito, kirjanpito ja tilinpäätösten teko kuin esimerkiksi veroilmoitusten ja muiden viranomaisilmoitusten täyttäminen puolestasi. Palkanlaskentapalveluja tarjoamme myös yksityishenkilöille. Halutessasi täytämme esimerkiksi kotitalousvähennyslomakkeen puolestasi. 


Oheispalvelunamme on tulostus- ja skannauspalvelut, jossa hoidamme tulostukset ja skannaukset ilman pitkiä odotusaikoja. Ota meihin yhteyttä, kun haluat korkealaatuisia tilitoimisto- tai tulostuspalveluita.

Asioi sähköisesti tai henkilökohtaisesti

Voit asioida kanssamme helposti sähköisten järjestelmien avulla ja toimittaa esimerkiksi kirjanpitoon tarvittavan materiaalin sähköisesti. Autamme sinua tarvittaessa myös ottamaan käyttöön sähköisen taloushallinnon työkaluja. Sähköisen kirjanpidon avulla voit huolehtia esimerkiksi laskujen käsittelyn ja kirjanpidon kanssamme paikkaan ja kellonaikaan katsomatta. 


Voit tottakai asioida kanssamme edelleen myös henkilökohtaisesti ja toimittaa aineistot paperisina, mikäli se tuntuu sinusta luontevimmalta. Ota yhteyttä, niin sovitaan juuri sinun tarpeisiisi parhaiten vastaavasta palvelusta.

Katso yhteystietomme täältä!
Puhelinkuvake

Täyden palvelun tilitoimistomme Virroilla tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi taloushallinnon palvelut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!