Valtakunnallinen, asiantunteva ja nopea traktorinrenkaiden toimittaja

Valtakunnallinen, asiantunteva ja nopea traktorinrenkaiden toimittaja

traktorin renkaat

Traktorin renkaat 

BKT, Michelin ja monet muut.

traktorin vanteet

Traktorin vanteet

Meiltä vanteet kaikenlaisiin työkoneisiin.

työkoneiden renkaat

Muut työkoneiden renkaat

Peräkärryihin, kurottajiin ym. koneisiin.


Valtakunnallinen, asiantunteva ja nopea traktorinrenkaiden toimittaja

Myös muut työkoneiden renkaat Kokkolasta koko Suomeen – edullisesti ja varmasti!


Myymmeasennamme ja toimitamme traktorin renkaat sekä vanteet ja muut työkoneiden renkaat koko Suomen alueelle. Olemme erikoistuneet traktorin renkaisiin, päätuotteinamme BKT-renkaat. Niiden valmistaja, Balkrishna Industries Ltd. (BKT), tunnetaan yhtenä työkoneiden johtavana rengasvalmistajana koko maailmassa. Meillä on BKT:n virallinen edustus ja sitä myöden mahdollisuus tarjota mitä kattavin traktorirengasvalikoima. Myynti- ja asennuspisteemme sijaitsevat Lohtajalla sekä Kokkolassa, joissa palvellaan paikan päällä kaikissa renkaiden myyntiin ja asennuksiin liittyvissä asioissa.


Edustamme ja myymme myös muita rengasmerkkejä, kuten Michelin ja Fredestein. Räätälöimme paketit yksilöllisesti kunkin asiakkaan toiveiden mukaan. Myös vaativaan käyttöön tulevat rengas- ja vanneratkaisut onnistuvat. Tule käymään tai ota yhteyttä!


Hyvät hinnat, tomerat toimitukset ja asiantuntevat ammattilaiset

Renkaiden hinnat ovat meillä varsin kilpailukykyiset. Samoin rahti hoituu edullisesti. Toimituksemme tunnetaan varmoiksi sekä ripeiksi ja palvelumme joustavaksi.


Kun tilaat meiltä traktorin renkaat tai muut työkoneiden renkaat, saat samalla käyttöösi alan ammattilaisten asiantuntemuksen. Emme ole vain rengasmyyjiä, vaan traktoreiden ja maatalouskoneiden parissa työskenteleviä käytännön osaajia. Näin ollen meillä on oikeanlainen tietotaito koneista, joihin renkaita myymme. Niin ikään tunnistamme asiakkaidemme tarpeet ja osaamme tarjota juuri heille sopivia renkaita ja vanteita.


SKT-rengas on hyvä yhteistyökumppani

Monet maanviljelijät ja koneurakoitsijat ovat valinneet rengastoimittajakseen meidät. Hyvän palvelun ja asiantuntemuksen lisäksi he arvostavat tuotteidemme monipuolisuutta. 




Tarjontamme kattaa renkaat toimialoille ja koneille, kuten maatalouskone- ja metsäkoneurakointi, maanrakennus, traktorityöt, kurottajat, peräkärryt ja muut työkoneet sekä raskaankaluston koneet. Oikeilla valinnoilla ja laadukkailla renkailla taataan hyvä talvipito, vaivaton liikkuminen maastossa kuin maastossa sekä tehokas urakointi kussakin työssä, mukavaa ajotuntumaa unohtamatta.


Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta

Siksi päätuotevalmistajamme on markkinajohtaja BKT. Sen mallisto taipuu kaikenlaisiin työkoneisiin, joista löytyy varmasti juuri sinun tarpeitasi vastaavat, sopivan kokoiset ja muut vaatimukset täyttävät traktorin renkaat sekä vanteet. Tiedustele lisää rengasvalikoimastamme ja vanteistamme, kysy myös hintaa asennuksen kera. Teemme renkaiden asennuksia, vaihtoja sekä korjauksia toimipisteissämme Kokkolassa ja Lohtajalla.