Luottamuksellista terapiaa ihan tavallisille ihmisille.
Et tarvitse lähetettä tai aikaisempaa hoitohistoriaa.
Tervetuloa maksuttomalle 60 minuutin tutustumiskäynnille!

Arkisin klo 9-15

0400 936 966

 

info@terapiatalo.com

 

Ei sähköpostiajanvarausta.

 

 

SUOMEN Terapiatalon palvelut

TERAPIA

Terapiaan hakeudutaan kun on paha olo ja ahdistaa. Juttelu koulutetun ammattilaisen kanssa tuo helpotuksen ja uusia näkökulmia vaikeaan tilanteeseen.
Lue lisää »

PARITERAPIA

Parisuhdekriisi. Luottamuspula. Päihteet tai muu suhdetta rasittava tekijä. Suhteen yleinen toimimattomuus. Tutustumiskäynnille voi tulla yksin tai yhdessä.
Lue lisää »

LAPSET JA NUORET

Ammattilaisen harjaantunut tapa kysyä saa lapset ja nuoret kertomaan asioista uudella tavalla - omat vanhemmat ovat liian tärkeitä ja suhteet jännitteisiä. 
Lue lisää »

TYÖNOHJAUS

Ratkaisukeskeinen terapia tai työnohjaus sopii myös erityisen hyvin yrittäjille. Terapeutin antamana työnohjauksen hoitovasteessa näkyvät sekä terapeuttiset että työnohjauksen hyödyt.

 Päihdeterapia

Terapia on tarkoitettu kaikille, jotka kokevat päihteiden aiheuttavan ongelmia elämänlaadussa. Terapiaan voi hakeutua yksin tai yhdessä puolison tai muun läheisen kanssa.

 

YRITYKSET

Yrityksille suunnattua terapiaa voidaan toteuttaa yksityishenkilöille, ryhmille tai esim. johtoryhmille tarpeen mukaan. Maksuton tarvekartoitus, yksilöity tarjous.

 

HINNASTO YKSITYISILLE TERAPIA-ASIAKKAILLE:

Alkukartoitus 50 min, 0 €
3 tapaamista 372 € (sis. alv), laskutus yhdessä erässä.
7 tapaamista 868 € (sis. alv), laskutus yhdessä tai kahdessa erässä kuukauden välein.
15 tapaamista 1860 € (sis. alv), laskutus yhdessä tai kolmessa erässä kuukauden välein.
Maksutapa lasku sähköpostilla. Maksuton luottamuksellinen alkukartoitus nopeasti. 

Terapeutti Silva Hatakan hinnasto sovitaan erikseen.

Yritysterapiasta laadimme mielellämme erillisen tarjouksen tarpeen mukaisesti. 

Jos terapia kiinnostaa mutta talous ahdistaa, kysy mahdollisuutta tulla koulutusasiakkaaksi. Koulutusterapiat -50% terapeuttiopiskelijan kanssa

Ilmoitathan viimeistään edeltävän päivän aikana, mikäli et pääse varatulle tapaamiselle. Peruutuksen voi tehdä myös sähköpostitse tai tekstiviestillä. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% tapaamisen hinnasta. Muistathan siis perua ajoissa ja vapauttaa ajan muille tarvitseville. Kiitos!

 

Ajankohtaista

Bulevardin vastaanotto muuttanut uusi osoite on Pieni Roobertinkatu 11, rappuun pääsee soittamalla Fibaco summeria

Terapiatalo on laajentanut toimintaansa Turkuun Viihtyisät tilamme sijaitsevat ydinkeskustassa jokirannan tuntumassa. Tule tutustumaan omaan terapeuttiisi maksuttomalle tutustumiskäynnille. Soita arkisin klo 9-15 numeroon 040 709 2575 tai varaa aika www.aikaco.fi

Huom! koronaviruksesta COVID-19 huolimatta Terapiatalo on toistaiseksi avoinna normaalisti. Toimithan kuitenkin vastuullisesti ja jäät kotiin, mikäli sinulla tai läheiselläsi ilmenee oireita kuten kuume, yskä ja hengenahdistus.

Suomen Terapiatalo Oy kerää asiakkaista vain laskutukseen vaadittavat tiedot: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tapaamisten sisällöistä ei tehdä tietokantakirjauksia.

Ajanvaraukset puhelimitse arkisin klo 9-15 numerossa 0400 936 966. Alkukartoitus on maksuton.

 

Terapia määritellään ammattimaiseksi ja tavoitteelliseksi keskusteluksi, jonka tarkoitus on lievittää inhimillistä kärsimystä. Kärsimyksen määrittely ei enää olekaan helppoa, sillä henkistä kipua, kuten fyysistäkään, ei voi mitata laitteella. Terapeutin tehtävänä on pohtia yhdessä sohvalla istujan kanssa vaikeita kysymyksiä. Voiko tästä selvitä - selvitä seuraavasta päivästä, tai tunnista? Onko parisuhteellani tai perheelläni enää toivoa?

Varhainen puuttuminen ehkäisee usein vakavamman oireiston syntymisen.