Sähkösuunnitelmat kokeneilta ammattilaisilta Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä
Sähkökuvake

Suunnittelutekniikka Kitula Oy:n kokeneilta ammattilaisilta saat laadukkaat sähkösuunnitelmat kaikkiin kohteisiin Varsinais-Suomessa. Teemme sähkösuunnitelmia kotitalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorille yli 30 vuoden kokemuksella ja vahvalla osaamisella. Lisäksi saat meiltä muun muassa automaatio- ja turvajärjestelmien suunnitelmat.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Räätälöimme palvelumme tarpeidesi mukaan.

Suunnittelutekniikka Kitula Oy

Suunnittelutekniikka Kitula Oy on sähkösuunnittelutoimisto, joka on toiminut Salossa jo vuodesta 1989 asti. Päätoimialueemme on Varsinais-Suomi, mutta vastaanotamme toimeksiantoja ympäri Suomen. Saamme tilauksia niin asuinrakentamisesta, lasten ja vanhusten hoitolaitoksista, kaupan alalta kuin esimerkiksi kuntasektoriltakin.

 

Tarjoamme asiakkaillemme kokemusta ja asiantuntemusta. Teemme myös kaikki suunnittelutyöt asiakasta kuunnellen ja laadukkaasti. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kattavat sähköalan suunnittelupalvelut

Olemme erikoistuneet sähkösuunnitteluun, jota teemme ammattitaitoisesti kaikenlaisiin kohteisiin. Laadimme sekä uudis- että saneerauskohteiden sähkösuunnitelmat. Voimme sisällyttää sähkösuunnitteluun myös esimerkiksi automaation ja turvajärjestelmien suunnittelun. Perinteisen sähkösuunnittelun lisäksi tarjoamme suunnittelua yleiskaapelointi-, äänentoisto-, turva- ja merkkivalaistus-, murto-, palo-, videovalvonta-, kulunvalvonta-, savunpoisto- ja hoitajakutsujärjestelmiin. Suunnittelemme myös energiatehokkaat valaistus- ja lämmitysratkaisut erilaisilla ohjausjärjestelmillä.

 

Monipuolisen osaamisemme avulla voimme tarjota optimaaliset ratkaisut haastaviinkin kohteisiin. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä! Annamme mielellämme tarjouksen.

Yhteystiedot

Ajantasaista sähköalan osaamista

Panostamme sähkösuunnittelijoidemme jatkuvaan kouluttautumiseen, minkä ansiosta käytössämme on alan uusin osaaminen. Seuraamme myös muuten tiiviisti alan kehitystä.

 

Ajantasainen tieto yhdistettynä pitkään kokemukseemme takaa korkealaatuisen ja luotettavan palvelun. Olemme toimineet sähköalalla jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja vastanneet ratkaisuista monenlaisiin kohteisiin. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Mitä sähkösuunnitelmamme sisältää?

Laadimme sähkösuunnitelman, joka kattaa kaiken sähkötöiden toteuttamiseen tarvittavan, eli muun muassa asemakuvan, sähköpistekuvat, johdotuskuvat, eri järjestelmien kaaviot, kuten paloilmoitin, maadoitus, antenni, yleiskaapelointi, sähkökeskus, turva, automaatio- ja sähkötyöselostuksen.

 

Sähkösuunnitelma voi sisältää nykyään myös monia kodin automatiikkaan liittyviä ratkaisuja, joiden avulla helpotat arkeasi. Nykyaikainen teknologia mahdollistaa esimerkiksi erilaiset kodinohjausjärjestelmät, energiankäytön ja turvajärjestelmien älykkään hallinnan sekä viihdeautomaation. 

Kysy lisätietoja

Yrityksemme vahvuudet

Kokemuskuvake

Kokemus

Olemme laatineet sähkösuunnitelmia jo yli 30 vuoden ajan kotitalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorille.

Laatukuvake

Laatu

Teemme sähkösuunnitelmat laadukkaasti. Noudatamme alan lainsäädäntöä, standardeja ja asiakkaidemme toiveita.

Monipuolisuuskuvake

Monipuolisuus

Saat meiltä sähkösuunnittelun kaikenkokoisiin uudis- ja saneerauskohteisiin. Suunnittelemme mielellämme myös automaatiot ja turvajärjestelmät.

Puhelinkuvake

Kokeneet suunnittelijamme laativat laadukkaat sähkösuunnitelmat haastaviinkin kohteisiin Varsinais-Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot