Kodikas hoivakoti

Hoivakoti Niittyrinne Oy tarjoaa kodinomaisessa ja viihtyisässä ympäristössä asumispalveluita erityistä tukea tarvitseville henkilöille.

Ota yhteyttä

Hoivakoti Niittyrinne Oy

Hoivakoti Niittyrinne Oy sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kurikassa, lähellä kaikkia palveluja. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua erityistä tukea tarvitseville henkilöille.  Palvelut räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Tarjoamme asukkaillemme lämminhenkisen ja turvallisen kodin sekä laadukkaat tilat. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tukee ja ohjaa asukkaita elämän eri vaiheissa.

Toimintaamme ohjaa ihmisarvon kunnioittaminen, lähimmäisen rakkaus ja yksilöllisyyden arvostaminen.

palapelien kokoaminen

Hyvä ja aktiivinen arki

Asukkaamme osallistuvat arkisiin kodin tehtäviin ja erilaisiin päivittäisiin toimiin kukin oman toimintakykynsä mukaan. Asukkaitamme tuetaan itsenäiseen toimintaan ja kannustetaan osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Toiminnan keskiössä on suoda asukkaille turvallinen, merkityksellinen ja aktiivinen arki työssäkäynnin, kodin ja harrastusten parissa.

Itsenäisen toiminnan edellytyksiä harjoitellaan ja kehitetään yhdessä arkisten asioiden parissa. Tuemme asukkaitamme tasavertaiseen elämään yhteiskunnan jäseninä.

Asukkaiden omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita vierailemaan meillä.

koti

Lämmin ja turvallinen koti

Asuntomme ovat 25- 30 m2 kokoisia ja jokaisessa asunnossa on omat suihku- ja wc-tilat. Kodikkaissa yhteisissä tiloissa kokkaillaan, ruokaillaan ja vietetään yhteistä aikaa viihtymällä ja harrastamalla yhdessä.  Ilmapiirimme on turvallinen, lämmin ja kodinomainen.

Palveluiden ja kuntoutuksen suunnittelussa otamme huomioon asukkaiden elämäntilanteen, yksilölliset tavoitteet ja tarpeet. Tavoitteenamme on tukea asukkaitamme mahdollisimman itsenäiseen elämään sekä tukea työssäkäyntiä  ja harrastuksia.

Tavoitteenamme merkityksellinen ja mielekäs elämä

Haluamme tarjota asukkaillemme merkityksellisen ja turvallisen elämän sekä yksilöllisten tarpeiden mukaisen hoidon ja huolenpidon. Tehtävämme on tukea asukkaidemme itsenäistä elämää ja elämänhallintaa asukkaan yksilöllisyyttä arvostaen, hänen vahvuuksiensa ja voimavarojensa mukaisesti. Toimintamme tukee yksilöllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Asukkaillamme on hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet  viriketoimintaan. Suunnittelemme erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja, käymme yhdessä retkillä ja tutustumme erilaisiin kulttuuripalveluihin.

Hoivakoti Niittyrinne Oy

Muurimäentie 7
61300
Kurikka 

y-tunnus: 2380603-1

 

Puhelin: 040 559 2827

Sähköposti: a.nisula@luukku.com

Ota yhteyttä