Lepistön Muotti – Ruiskuvalumuotit ja muovituotanto Arrakoskelta

Tavoitat meidät täältä

Lepistön Muotti Oy on Padasjoen Arrakoskella vuonna 1985 toimintansa aloittanut perheyritys. Käytössämme on asiakaslähtöinen, nopea ja vahvaan kokemukseen perustuva toimintamalli.

Palveluihimme kuuluvat tuotesuunnittelu, muottien suunnittelu ja valmistus, 3D-mallinteet, koneistukset CNC-työstökoneilla sekä kokoonpanotyöt. Erikoisosaamistamme ovat ruiskuvalumuotit. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemastasi palvelusta!

laitteistomme avulla ideasta todeksi

Palvelut

Ideasta tuotteeksi! Tutustu kattaviin palveluihimme, jotka pitävät sisällään kaiken ruiskuvalumuottien suunnittelusta muovin valmistukseen.

Lue lisää
valmistamme laadukkaita muotteja

Galleria

Kuvagalleriastamme löydät tarkempia havainnollistuksia useista eri työvaiheista!

meiltä muotteja sekä valmiita lopputuotteita

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous!

Muovin valmistuksen ammattilaiseksi

Toimintamme alkoi vuonna 1985 Arrakoskella. Ensimmäiset tuotteemme olivat ruiskuvalumuotteja, joista tuli lopulta vahvin valttimme. Tänä päivänä meiltä löytyy kokemusta muottien valmistuksesta jo usean vuosikymmenen ajalta. 

Tuote- ja palveluvalikoimamme on yrityksen perustamisajoista kasvanut huomattavasti, mutta yhä tänäkin päivänä juuri ruiskuvalumuotit ovat toimintamme kulmakivi ja olemme niiden valmistuksessa maamme kokeneimpien toimijoiden joukossa. 

Sittemmin muovituotanto on tullut olennaisena osana mukaan toimintaamme. Se näyttelee tänä päivänä suurta osaa kokonaisliikevaihdossamme. Vuosien varrella konekantamme on uudistettu useaan otteeseen ja nykyään käytössämme on kymmenkunta erikokoista muovikonetta.

Vahvuuksiamme

Toimintamme perustuu vahvasti asiakaslähtöisyyteen. Palvelemme monenlaisia pk-yrityksiä sekä tuotamme muotteja alihankintana muovialan yrityksille. Asiakkaamme koostuvat erilaisista yrityksistä ja palvelumme lähtökohtana on konsultoida tarkasti sinun tarpeesi ja tavoitteesi. Näin voimme yhdessä suunnitella ja muodostaa selkeän palvelukokonaisuuden. 

Tarjoamme laadun lisäksi myös nopean valmistusajan sekä tuotteen toimituksen. Kun kaikki tuotteen osat valmistetaan saman katon alla ja osapuolia on kaupankäynnissä vain kaksi, onnistuu valmistus sekä toimitus nopeasti. Yrityksemme toteuttaa koko tuotteen elinkaaren aina suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi. Sinun ei tarvitse etsiä alihankkijoita, vaan saat kaiken kätevästi meiltä.

Pitkä kokemuksemme sekä tuotannossa että suunnittelussa toimii meillä ammattitaidon ja laadun takeena. Vuosien toimintamme aikana olemme keränneet pitkän listan tyytyväisiä sekä yhä uudestaan puoleemme kääntyviä asiakkaita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Lepistön Muottiin, Padasjoen Arrakoskella toimivaan muovin ja ruiskuvalumuottien valmistajaan ja pyydä tarjous tarvitsemastasi palvelusta! Vastaamme mielellämme myös tiedusteluihin. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Yhteystiedot

Lepistön Muotti Oy

Arrakoskentie 66
17530 Arrakoski
 aulis.lepisto@lepistonmuotti.fi

Aulis Lepistö
 aulis.lepisto@lepistonmuotti.fi
  040 0691 878
Myynti
Jani Arola
 jani.arola@lepistonmuotti.fi
 040 518 3767

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.