Korjausrakentamisen sekä uudisrakentamisen erikoisosaaja

SG-Rakentajat Oy on rakennusalan yritys, joka tuottaa alan palveluita kattavasti. Rakennusalan palvelut kattavat kaiken uudisrakentamisesta korjausrakentamiseen sekä laajoihin saneerauksiin. Kotipaikkamme on Salo, mutta pääsääntöisesti toimimme Etelä-Suomen alueella, tällä hetkellä työmaitamme on Salossa sekä Turussa. 

Olemme kokenut pääurakoitsija niin suurissa uudisrakennus kohteissa kuin laajoissa saneerauksissakin. Pääsääntöisesti palvelemme kunnallista sektoria, mutta toimimme yhteistyössä myös rakennusalan yritysten kanssa. Luonnollisesti palvelemme myös kotitalouksia aina kun aikataulut mahdollistavat tämän.

SG-Rakentajat Oy panostaa laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, näin on ollut koko olemassa olomme ajan vuodesta 2006. Olemme rakentaneet omakotitaloja, tehneet remontteja sekä toimineet pääurakoitsijana suurissakin projekteissa. Uskomme siihen että kun projektit hoitaa hyvin, pysytään aikatauluissa ja ollaan avoimia sekä luotettavia, asiakassuhteista tulee pitkäikäisiä ja kestäviä. 

Tutustu palveluihimme, referensseihimme ja ennen kaikkea ottakaa yhteyttä!

Ystävällisin terveisin,
Antti Peltola ja Jyrki Saari

Uudisrakentaminen

Sg-Rakentajilla on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisten julkisten rakennusten erikoisosaamista vaativasta suunnittelusta, rakentamisesta ja laajentamisesta.

Lue lisää

Saneeraus

Tunnuksenamme saneerauksessa ja korjausrakentamisessakin on kustannustehokkuus laadusta tinkimättä.

Lue lisää