Kohtaamme arjessa ja juhlassa, ilossa ja surussa

Hautauspalvelut

Hautaus­palvelut

Ammatti­mainen ja lämmin­henkinen hautaus­toimisto tukenasi surun hetkellä.

Lue lisää »
Kukkakauppa

Kukka­kauppa

Moni­puolinen valikoima leikkokukkia ja sidontatöitä, tilauksesta tai paikan päältä.

Lue lisää »

Palveleva hautaus­toimisto ja kukkaliike Imatralla

Kukka- ja hautaus­palvelu Marjut Kuvaja on lämmin­henkinen täyden palvelun kukkakauppa ja hautaus­toimisto Imatralla. Palvelemme asiakkaitamme ammatti­taitoisesti elämän kaikissa tilanteissa, niin ilon kuin surun kohdatessa. Liikkeellämme on isot, näyttävät tilat Imatran Tuulikalliolla, joissa kukkakauppa ja hautaus­toimisto toimivat erikseen omissa tiloissaan. Tarvitsit sitten kumpaa tahansa palvelua, kukkia tai hautaus­toimistomme apua, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä tai tulemaan paikan päälle. 

Hautaus­toimisto apunasi hyvästien järjestä­misessä

Kun on tullut aika kääntyä hautaus­toimiston puoleen, me olemme valmiina palvelemaan ja tukemaan sinua läheisesi jäähyväis­tilaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Saat meiltä kaiken kattavat hautaus­palvelut ammatti­taitoisesti ja omalla tahdillasi. Kuuntelemme toiveitasi tarkalla korvalla ja pyrimme tekemään hautajaisista juuri toivomasi näköiset. Kukka­kauppamme tarjoaa myös kauniit hautajaiskukat, surukukat ja adressit. Lue lisää hautaus­toimistomme palveluista.

Kukat iloon ja suruun, arkeen ja juhlaan

Hautaus­toimiston yhteydessä toimiva kukkakauppamme tarjoaa kaikki kukkapalvelut sidontatöistä viher­kasveihin. Saat meiltä niin kukkakimput, kukka-asetelmat, hääkukat, surukukat, lahjatavarat kuin kukka­tarvikkeet. Ja lisäbonuksena aina ystävällistä ja osaavaa palvelua! Olemme auki viikon jokaisena päivänä. Voit tutustua kukka­töihimme kuvagalleriastamme. Palvelemme myös yritys­asiakkaita.