Vaihtolavat kuljetuksella Järvenpäässä ja muualla Uudellamaalla

Lavalinja on Järvenpäässä ja muualla Uudenmaan alueella toimiva yritys. Me vuokraamme vaihtolavat kuljetuksilla moniin tarpeisiin. Lue lisää vaihtolavapalveluistamme ja ota meihin yhteyttä!

Soita meille

Tilaa vaihtolava!

Yhteystiedot

Vaihtolavan tarve

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Vaihtolavoja rekan kyydissä

Vaihtolavapalvelut

Vaihtolavan vuokraus on kätevä tapa hoitaa jätehuolto esimerkiksi rakennusprojekteissa tai suurten siivousten yhteydessä.

Lue lisää!
Kuorma-auto rakennustyömaalla

Hinnasto

Vaihtolavan vuokrahintaan vaikuttavat muun muassa sen koko ja vuokra-ajan pituus. Lavan toimitus ja nouto sisältyvät listahintaan. Jätteiden kierrätyksestä veloitamme erikseen.

Lue lisää!

Lavalinja – joustava ja nopea palvelu

Lavalinja on vuonna 2019 perustettu yritys, joka tarjoaa joustavaa ja vaivatonta vaihtolavapalvelua asiakkaille Järvenpäässä ja muualla Uudenmaan alueella. Saat meiltä vaihtolavat kaikenlaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten rakennusjätteen, puutarhajätteen tai esimerkiksi taloyhtiön kellariin kertyneiden ylimääräisten tavaroiden kerääminen. 


Saat meiltä lavan käyttöösi nopeasti. Hintamme ovat myös edulliset – toimitushinnat alkavat 99 eurosta (+ arvonlisävero). Tutustu hinnastoon ja kysy lisää!

Hinnasto

Vaihtolavat toimituksilla ja noudoilla

Kun tilaat meiltä vaihtolavan, toimitamme sen sinulle nopeasti ja noudamme sen sovitusti myös pois. Voit vuokrata meiltä vaihtolavan tarvitsemaksesi ajaksi, ja vuokra-ajan pidennys onnistuu yleensä joustavasti. Jos jätettä kertyy odotettua enemmän, voimme tyhjentää sen välillä ja palauttaa takaisin uutta täyttöä varten.

Lue lisää vaihtolavapalvelusta

Eri kokoisia vaihtolavoja

Vuokraamme eri kokoisia vaihtolavoja, ja valikoimastamme löytyy sekä avoimia että katettuja lavoja. Autamme mielellämme sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä, niin sovitaan vaihtolavan vuokrauksesta!

Ympäristöä arvostaen

Olemme sitoutuneet toiminnassamme ympäristöystävällisyyteen. Viemme lavoille kertyneet tavarat ja jätteet kierrätykseen. Se, mitä ei voida kierrättää, käsitellään asianmukaisella tavalla jätteenä.

 

Kerromme mielellämme lisää siitä, miten käsittelemme materiaalia – ota yhteyttä!

Vahvuutemme

Hintakuvake

Edulliset hinnat

Tarjoamme kilpailijoihin verrattuna edulliset hinnat.

Nopeuskuvake

Nopea palvelu

Saat meiltä aina nopeaa palvelua.

Toimituskuvake

Toimitukset ja noudot onnistuvat

Toimitamme lavat paikan päälle ja noudamme ne pois vuokra-ajan päätyttyä.

Yhteystiedot

 Solmukuja 4
    04430 Järvenpää

Ota yhteyttä!

Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää tilauslomakkeen. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian. 

 

Jos tarvitset lavan pikaisella aikataululla, suosittelemme soittamaan. Näin pystymme heti varmistamaan toimituksen aikataulun.