Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

MIKKO SOTARAUTA OY

Mikko Sotarauta Oy on luotettava, täydenpalvelun kuljetus- ja logistiikka-alan yritys. Yrityksemme järjestää kuljetukset pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella nopeasti ja luotettavasti koko Suomen alueella. Tyytyväinen asiakas on meille kaikkein tärkein.

Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisen ja kustannustehokkaan kuljetuspalvelun. Monipuoliset kuljetustarpeet järjestetään nykyaikaisella kuljetuskalustolla, jotka täyttävät Eviran tekniset, lainsäädännölliset ja ympäristölle asettamat vaatimukset. Meiltä saatte yksilöllisen ja ystävällisen palvelun raudanlujalla kuljetusalan ammattitaidolla.

Otamme mielellämme vastaan uusia asiakkaita ja räätälöimme palvelumme asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Yritys

Mikko Sotarauta Oy on varsinaissuomalainen kuljetus- ja logistiikka-alan yritys, joka on perustettu 1987. Toiminta aloitettiin kuljettamalla jakokuormia Turun seudulla. Vuosien myötä kuljetuskaluston koko ja määrä on kasvanut nykyiselleen.

Yrityksemme järjestää kuljetukset pitkän kuljetusalan tuoman ammattitaidon varmuudella vastaten asiakkaiden erilaisiin kuljetustarpeisiin yksilöllisesti ja ammattitaidolla.  Asiakkaitamme ovat Varsinais-Suomen alueen yritykset ja sopimusasiakkaamme.

Tyytyväinen asiakas on meille tärkeintä.

Palvelut

Nykyaikaisella kuljetuskalustollamme pystymme tarjoamaan kustannustehokkaan ja kilpailukykyisen palvelun asiakkaan tarpeita vastaaviin kuljetustarpeisiin.

Lue lisää

Galleria

Tutustu kalustoomme ja katso kuvia aikaisemmista töistämme.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Mikko Sotarauta Oy.
Mestarintie 1, 21500 Piikkiö
Y-Tunnus 1477624-8

Ota yhteyttä