Sähkösuunnittelu

Hyvin tehty sähkösuunnitelma luo edellytykset laadukkaiden sähkötöiden toteutukselle.

Lue lisää »

Sähköasennus

Asennamme sähköjärjestelmät ja -laitteet sekä sisä- että ulkotiloihin.

Lue lisää »

Sähköhuolto ja -korjaus

Korjaamme kaikenlaiset sähköviat ja päivitämme vanhat järjestelmät uusiin.

Lue lisää »

Täyden palvelun sähköliike koko Uudellamaalla

Sähköasennus Oikosulku & Murto sijaitsee Vantaalla ja Tuusulassa

Olemme Helsingissä, Espoossa ja koko Uudellamaalla monipuolisesti palveleva sähköliike. Voit luottaa käsiimme huoletta kaikki kiinteistösi pienet ja suuret sähkötyöt suunnittelusta huoltoon. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Tuusulassa.

Kattaviin palveluihimme kuuluvat sähkösuunnittelu, sähköasennus, sähköhuolto ja sähkövikapäivystys 24 h. Kauttamme on saatavilla myös laadukkaat sähkötarvikkeet.

Ota yhteyttä ja kysy apuamme! Mikäli tarvetta on LVI-alan töille ja rakennustöille, niin ikään ne onnistuvat luotettavien yhteistyökumppaneidemme toteuttamina.

Kotitalouksille ja yrityksille tuttu, turvallinen sähköliike

Asiakkaisiimme kuuluvat sekä yksityiset että yritykset. Yksityisille teemme esimerkiksi uudisrakennusten sähköistyksiä ja pikkuvikojen korjauksia. Yrityspuolella asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa kiinteistöhuoltoyritykset ja isännöitsijät. Millaisia sähkötöitä juuri sinun kohteessasi tulisi suorittaa? Otat vain yhteyttä, niin lähdemme hoitamaan asiat kuntoon!

Joustavasti palveleva pienyritys

Teemme ketterästi tilaa kalenteriimme hoitaaksemme asiakkaidemme tilaukset mahdollisimman ripeästi, laadusta kuitenkaan koskaan tinkimättä. Palveluksessasi on sähköalan koulutuksen saanut sähköasentaja, joka toiminut alalla vuodesta 1980 ja yksityisyrittäjänä vuodesta 1999 lähtien. Tarvittaessa saamme lisätyövoimaa isompien projektien toteuttamiseen.

Ota yhteyttä – sähköliike on apunasi kellon ympäri!

Palvelumme

  • Sähkösuunnittelu
  • Sähköasennus
  • Sähköhuolto, myös huoltosopimukset
  • Sähkövikapäivystys 24 h
  • Sähkötarvikkeet

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste