Kodinomainen hoitokoti Lieksassa

Idyllisessä maalaisympäristössä Pohjois-Karjalan Lieksassa sijaitseva Hoitokoti Hopeapaju on tarjonnut ja tukenut ikääntyneiden ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista jo vuodesta 2010 alkaen.

Kotimainen ja paikallinen valinta Lieksassa

Maalaishoitokoti Hopeapaju

Hoitokoti Hopeapaju on tarjonnut ja tukenut ikääntyneiden ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista jo vuodesta 2010 alkaen. Idyllisessä maalaisympäristössä Pohjois-Karjalan Lieksassa sijaitsevassa kodinomaisessa hoitokodissa on 16 yhden hengen huonetta omilla suihku- ja wc-tiloilla. Henkilökuntamme koostuu sairaanhoitajasta, lähihoitajista sekä keittäjästä. Kodinomaisuus ja hyvinvoinnin ylläpito ovat meille tärkeitä arvoja.

Kodinomainen Maalaishoitokoti

Hopeapaju sijaitsee Pohjois-Karjalan idyllisessä Lieksassa. Kodinomaisuus ja hyvinvoinnin ylläpito ovat meille erittäin tärkeitä arvoja ja siksi maukkaan kotiruuan valmistaa päivittäin oma keittäjämme.

Aktiivista Yhdessäoloa

Asukkaidemme hyvinvoinnista pidetään huolta ja sitä tuetaan aktiivisilla arkitoiminnoilla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme järjestää sekä yhteisiä aktiviteetteja että tarjoaa yksilöllistä kuntouttavaa hoitoa.

Ammattitaitoinen Henkilökunta

Yrityksessämme pidämme tärkeänä jatkuvaa hoitotyön kehittämistä, koulutusta ja laadun seurantaa. Ammattitaitoiseen henkilökuntaamme kuuluvat sairaanhoitaja, lähihoitajia sekä keittäjä.

Ympärivuorokautista Palveluasumista

Hoitokoti Hopeapaju on tarjonnut ja tukenut ikääntyneiden ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista jo vuodesta 2010 alkaen.

Arvokasta asumista

Arvot

Tutustu toimintaamme ohjaaviin arvoihin

Keskinäinen arvonanto

Keskinäinen arvonanto näkyy kodissamme tasapuolisena kohteluna sekä hoidon ja palvelujen inhimillisyytenä asukkaille.

Turvallisuus

Turvallisuusasiat tarkastelemme myös asukkaiden yksityisyyden ja itsemääräämisoikeuden kannalta.

Yksilöllisyys

Hoitotyössä otamme huomioon jokaisen ihmisen erilaisuuden.

Läsnäolo

Hoitajamme löytävät aikaa kuunnella ja jutella asukkaiden kanssa myös arjen työn lomassa.

Tutustu työntekijöihimme

Henkilökunta

Jonna – Lähihoitaja

Hei, Olen Jonna ja työskentelen Hopeapajussa vakituisena yöhoitajana. Olen lähihoitaja ja tehnyt tätä työtä 16 vuotta. Aikaisemmin työskentelin vuosia lääketeollisuudessa laadunvalvojana, työnopastajana ja laadunvarmistajana. Hoitoalan

Lue Lisää >

Marika – Toimitusjohtaja

Hei, olen ammatiltani YAMK- sairaanhoitaja ja valtaosan työurastani olen tehnyt ikäihmisten parissa. Työssäni parasta on sydämelliset kohtaamiset asukkaiden ja tiimin kanssa, työn monipuolisuus ja mahdollisuus

Lue Lisää >

Netta – Lähihoitaja

Hei, olen Netta sairaanhoitajaopiskelija/lähihoitaja. Opiskelin lähihoitajaksi kotipirtillä oppisopimuksella. Tällä hetkellä teen keikkatyötä opiskelujen lomassa sekä kotipirtillä että Hopeapajussa. Näihin yksiköihin on aina kiva palata. Kotoisa

Lue Lisää >
Hoitokoti Hopeapaju

Ota meihin yhteyttä

Alta löydät kaikki tarvittavat yhteystiedot. Tarvittaessa voitte ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeen kautta.

Yhteydenottolomake