Meiltä saat kaikki maanrakennukseen ja viherrakentamiseen liittyvät palvelut kätevästi saman katon alta. Laajojen kokonaisuuksien toteuttaminen on meille tuttua, sillä asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa kaupungit, kunnat, rakennusliikkeet ja taloyhtiöt. Toimimme Oulun seudulla ja pääkaupunkiseudulla.

Julkisyhteisöille

Taloyhtiöille

Rakennusliikkeille

Maanrakennus

Uudisrakentaminen, Bassenraitti 1 As Oy Espoon ateljee asunnot valmistuneet, vielä muutama huoneisto jäljellä

Piharakentaminen

Joustavaa ja tuloksellista toimintaa

Me ViherRakennuksella palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ymmärrämme, että monesti viherrakentaminen ja siihen liittyvät projektit saattavat muuttua suunniteltua laajemmiksi. Tämä ei ole meille ongelma, sillä kokomme puolesta pystymme toteuttamaan myös erittäin laajamittaisia projekteja. Jokainen työntekijämme on sitoutunut toimimaan yrityksemme arvojen mukaisesti. Motivoituneet ammattilaisemme toteuttavat jokaisen toimeksiannon korkealaatuisesti ja aikataulussa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Kaikki rakentamisen palvelut

Maaurakointi, viherrakentaminen, saneeraus ja uudisrakentaminen – Viherrakennus Oy Keijo Sakaranaho on kartuttanut rakennusosaamista jo vuodesta 1987. Vaikka ViherRakennus Oy:n juuret ovat nimensä mukaisesti viher- ja piharakentamisessa, vuosien varrella toimintamme on laajentunut merkittävästi myös kiinteistöjen saneeraus- ja rakennusurakointiin.

Viherrakentamiseen liittyvien istutustöiden, kivitöiden, nurmialueiden rakentamisen ja piharakentamisen kunnostustöiden lisäksi kauttamme hoituvat myös esimerkiksi salaojitukset, sadevesijärjestelmät, pinnantasaukset, maanrakennus– ja sähkötyöt sekä asfaltointi. Meillä on mittava verkosto, jota hyödynnämme tarpeen mukaan alihankintana toteutettaviin töihin. Tilaa piharakentaminen todelliselta osaajalta!

Asiakkaitamme ovat kaupungit ja kunnat, rakennusliikkeet ja taloyhtiöt. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja Oulun talousalueella.

Myös sadevesijärjestelmät ja salaojitukset

Sadevesijärjestelmän tarkoituksena on kuljettaa piha-alueelta ja katolta tulevat sadevedet viemäristöön pois rakennusten läheisyydestä. Näin estetään lammikoiden syntyminen ja veden tulviminen pihamaalla. Toimiva sadevesijärjestelmä minimoi myös esimerkiksi kellaritiloihin syntyvien tulvien riskiä ja vähentää pihateille syntyviä, jäisiä alueita. Kauttamme saat sadevesijärjestelmät korkeatasoisesti ja sovitussa aikataulussa.

Etenkin vanhemmista taloissa ja taloyhtiöissä salaojitukset saattavat puuttua kokonaan. Toisinaan taas toimimattomat salaojitukset voivat nostaa kosteutta rakenteisiin ja aiheuttaa sisäilmaongelmia. Mitä aikaisemmassa vaiheessa mahdollisiin ongelmiin puututaan, sitä helpompaa ne on todennäköisesti korjata.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Rakentamisen ammattilainen

Kun pihasi tai kiinteistösi kaipaa uutta ilmettä, käänny luottamuksella puoleemme. Viherrakentaminen ja suurten rakennusprojektien suunnittelu ja hallinta on ydinosaamistamme. Työskentelyalueemme alkaa kaksi metriä maanpinnan tason alapuolella ja ulottuu julkisivun ja sisätilojen kautta katolle asti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Oulun toimipiste

Haarasuontie 9
90240 OULU

Katso kartalla »

Vantaan toimipiste

Martinkyläntie 54
01720 VANTAA

Katso kartalla »

Seuraa meitä somessa!

someikoni someikoni someikoni someikoni someikoni

 

logologologologo LogoAA logo

Copyright © 2024 Viherrakennus Oy Keijo Sakaranaho

Ota meihin yhteyttä